Odder fritidsklub

Velkommen til Odder Fritidsklub. Odder Fritidsklub er et tilbud til alle børn/unge i Odder by, fra 4. Klasse – 6. Klasse. Klubben har til huse på Egholmgård. Odder Fritidsklub har gode indendørs og udendørs faciliteter, som vi er meget glade for, både børn og voksne. 

 

Vi har café, tv/hyggerum, musiklokale, computerrum med tre computere, en playstation samt Wii på storskærm. 

Vi har også bordfodbold, glas/ler/maleværksted, træ/metalværksted, pasning og plejning af dyr, kreativt værksted og lade. 

Desuden har vi skov, bålplads, fodboldbane, gokartbane og meget mere. 

Vi har også en havetraktor som børnene kan tage kørekort til, hvis de vil køre på den.

 

Åbningstider: 

Mandag – fredag: 14.00 – 17.00 

Aftenåbning hver 2. onsdag: 17.00 – 21.00 

 

Vi har følgende ugentlige faste aktiviteter i Klubben: 

 Hver dag krydser børnene sig i ind Tabulex Klub som et system vi bruger til holde øje med medlemmerne i klubben. Vi bruger også programmet til vise de unge vores aktivitets udbud. 

  • Vi har Åben madcafe hverdag i klubben. 
  • Mandag, tirsdag og torsdag fra 16.00 – 17.00 gymnastiksal på Parkvejens skole, hvor vi leger forskellige lege, som sørøverleg, høvdingebold, dødbold, badminton, fodbold, basket osv. 
  • Aftenåbning hver anden uge. Der vil blive udbudt forskellige aktiviteter og tema for disse aftner.
  • Hver 2. onsdag (fra september til juni) kan børnene for 30.- kr. deltage i spisning og efterfølgende aktivitet. Børnene kan også vælge kun at deltage i aktiviteten som nogen gange er gratis. Klubben lukker kl. 21 disse dage. 
  • Brugerbetaling på aktiviteterne. Der kan være aktiviteterne koster lidt at deltage. Det ordner vi sådan at børnene for en seddel med hjem med en opkrævning på et kontant beløb. Vi arbejder på, at få en Mobilpay ordning snarest.

Indmeldelse i klubben skal foregå gennem pladsanvisningen.

https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=089fbb51-c6b1-4aed-82b8-553ad8943870

Åbent hus