Ny elev på Vestskolen

Vestskolen modtager hvert år nye elever til start i 0. Klasse og til 7. Klasse. Vi modtager primært elever fra eget skoledistrikt, som udgøres af afdeling Skovbakken og Vestermarken.

Klassedannelsen sker efter de principper, som er udarbejdet af Skolebestyrelsen.

Hvis du i øvrigt som forælder ønsker at indskrive dit barn på Vestskolen eller blot har brug for oplysninger vedrørende en eventuel indskrivning bedes du kontakte skoleleder Erik Mønster.

Ved indskrivning spørger skolelederen om baggrunden for skoleskifte, og mere uddybende om dit barns interesser, dets faglige og sociale standpunkt, og om der er eventuelle særlig behov, der ønskes tilgodeset. Informationerne bruges til at matche dit barns interesser og behov med den viden, der er om de forskellige klasser, så vi kan sikre dit barn den bedst mulige start på Vestskolen.

Principper for klassedannelse på Vestskolen: