Skide godt Egon

Fastelavnsfest på Vestermarken

Olsenbanden årgang 2018 Olsenbanden årgang 2018
”Hvem skal du forestille”, ”sikke en flot kjole”, ”har du selv lavet den” - var blot blandt mange kommentarer, der fløj gennem luften på Vestermarken i forbindelse med fastelavnsfesten.
Næsten alle elever og personaler var klædt ud og spændvidden var stor - så det har været muligt at møde både nonner, orker, astronauter, superhelte, maskiner af forskellig art og selvfølgelig klassikeren – prinsesser. Selv Askepot havde lagt vejen forbi Vestermarken.
Tak til alle de forældre som har bagt fastelavnsboller til dagen. God vinterferie.

Velkommen til Vestskolen i Odder. Den består af to underafdelinger: Skovbakken og Vestermarken. Skoledistriktet dækker den vestlige del af Odder. Vestskolen ligger naturskønt med hhv. skov og mark omkring sig. Begge afdelinger bærer præg af at de indbyder til læring, dannelse og trivsel. Både Skovbakken og Vestermarken består af indskolings- og mellemtrinsafdeling. Udskolingen er placeret på afdeling Skovbakken, hvorfor alle elever fra 7. - 9. årgang modtager undervisning der.

Videoarkiv

• 26-02-2018
    17:00-20:00
    Skolebestyrelsesmøde på afd. Vestermarken · 0A · 0X · 0Y · 1A · 1X · 1Y · 2A · 2B · 2X · 2Y · 3A · 3B · 3X · 3Y · 4A · 4B · 4X · 4Y · 5A · 5B · 5X · 5Y · 6A · 6B · 6X · 6Y · 7A · 7B · 7C · 7D · 8A · 8B · 8C · 8D · 9A · 9B · 9C · 9D · UX1