Velkommen til Vestskolen i Odder. Den består af to underafdelinger: Skovbakken og Vestermarken. Skoledistriktet dækker den vestlige del af Odder. Vestskolen ligger naturskønt med hhv. skov og mark omkring sig. Begge afdelinger bærer præg af at de indbyder til læring, dannelse og trivsel. Både Skovbakken og Vestermarken består af indskolings- og mellemtrinsafdeling. Udskolingen er placeret på afdeling Skovbakken, hvorfor alle elever fra 7. - 9. årgang modtager undervisning der.

Forberedelse til skolefest på Vestermarken

Skolefest

Nyhed billede
Torsdag den 30. november er der skolefest på Vestermarken og forberedelserne er godt i gang.
Hele skolen har i løbet af november arbejdet med et fællesemne under overskriften "Hvad kommer vi af" Det er blevet behandlet på forskelligvis på årgangene og det arbejde kulminerer torsdag aften til skolefesten.

Afd. Vestermarken

Børn med særlige behov